Kom wat drinken in de bar van Des Indes


Des Indes biedt naast een Restaurant en Lounge ook een bar. Mocht u voordat u aan tafel gaat in Restaurant DesIndes even gezellig bij elkaar willen komen, om wat te drinken, dan bent u in de DesIndes bar aan het juiste adres. De bar van DesIndes biedt u de perfecte ambiance voor een aperitief of borrel. U waant zich in de weelderigheid van vergane dagen in een prachtige gestylde en ontworpen bar.

Laat u verrassen door de beste cocktails, geniet van een ruime selectie whisky's en laat u meevoeren langs de prachtige wijnen die wij u kunnen schenken, waaronder 12 wijnen per glas. In de DesIndes bar kan naast een drankje tevens een kleine snack worden genuttigd. De bar is geopend tot 1 uur 's nachts.

Elke derde vrijdag van de maand organiseren wij 'Drinks at Des Indes'. U bent van harte uitgenodigd om de speciaal voor dit evenement gecreerde cocktails te komen proeven voor maar €7,50 vanaf 19:00 uur. Natuurlijk staan onze bartenders ook klaar om u een van onze andere inheemse dranken te schenken. Praat bij met collega's of vrienden en laat u verwennen in Bar Des Indes.


Restaurant Des Indes

Lange Voorhout 54-562514 EG Den HaagNL

+31703612345

Hours of Operation
Sluiten