Moderne creaties en traditionele smaken

Met de aanstelling van Roel Gilissen als Executive Chef krijgt het luxueuze Hotel Des Indes in Den Haag er vanaf 1 februari 2017 een getalenteerde chef-kok bij. Met ruim 21 jaar ervaring in verschillende prestigieuze restaurants weet Roel hoe hij zelfs de echte fijnproevers verstelt kan doen staan. Roel zal zijn jarenlange ervaring gebruiken voor de herlancering van het fine dining- en Loungemenu bij Hotel Des Indes. Hierbij zal hij met het gebruik van speciale kruiden de Indonesische roots die Hotel Des Indes van origine heeft, een moderne twist geven.

Roel Gilissen heeft in de loop van de jaren bekendheid opgebouwd door zijn rijke ervaring in verschillende toonaangevende restaurants, zoals De Hoefslag in Bosch en Duin, dat bekroond is met een Michelinster. In de 21 jaar dat hij als chef-kok werkzaam is, heeft hij zijn eigen signature gerechten gecreëerd.

Roel heeft een grote ambitie als kok en wil zich uiteraard in 2017 blijven ontwikkelen. Later in het jaar zal hij daarom een week lang koken met collega-koks van sterrenrestaurants, zoals restaurant Bridges en Rijksmuseum. Hiermee bewijst hij dat hij altijd op zoek is naar nieuwe invloeden en smaken.

Roel Gilissen - Hotel Des Indes